В навечерието на 7 април - Международния ден на здравето – гостуваме на Факултет „Медицина“, първият и основен факултет на Медицински университет – Плевен. С неговото разкриване през 1974 г. започва историята на плевенската Алма Матер.7 април е Световен ден на здравето и професионален празник на всички, които работят в областта на хуманната медицина. Празникът се отбелязва от 1948 г. по инициатива на Световната здравна организация, а в България се чества и като Ден на здравния работник от 1964 година. - Default - 110Milakaraivanova

7-ми април - Международния ден на здравето

7-ми април - Международния ден на здравето

Milakaraivanova Photo
Milakaraivanova
2 седмици
3 Показвания
0 0
Категория:
Описание:
В навечерието на 7 април - Международния ден на здравето – гостуваме на Факултет „Медицина“, първият и основен факултет на Медицински университет – Плевен. С неговото разкриване през 1974 г. започва историята на плевенската Алма Матер.
7 април е Световен ден на здравето и професионален празник на всички, които работят в областта на хуманната медицина. Празникът се отбелязва от 1948 г. по инициатива на Световната здравна организация, а в България се чества и като Ден на здравния работник от 1964 година.

Коментари:

Коментар
Следващ Автоматично пускане