Ежегодно Департаментът по езиково и специализирано обучение на МУ-Плевен провежда състезанието „Аз владея български език“ сред чуждестранните студенти и преподавателите избират тези, които са овладели най-добре езика. Тази година това е: Виола Мария Сарао, IV курс, англоезично обучение, специалност „Медицина“Нека се запознаем с вълнуващото представяне на победителката Виола от Италия и нейния разказ на български език за красотата на България, за любовта й към медицината, към второто й семейство в Плевен, към четенето на българска литература и за мечтата й да стане добър лекар и хирург. - Default - 123

МУ-Плевен проведе състезанието „Аз владея български език“

МУ-Плевен проведе състезанието „Аз владея български език“

Мила Караиванова Photo
Мила Караиванова
8 месеци
28 Показвания
0 0
Категория:
Описание:
Ежегодно Департаментът по езиково и специализирано обучение на МУ-Плевен провежда състезанието „Аз владея български език“ сред чуждестранните студенти и преподавателите избират тези, които са овладели най-добре езика. Тази година това е:

Виола Мария Сарао, IV курс, англоезично обучение, специалност „Медицина“

Нека се запознаем с вълнуващото представяне на победителката Виола от Италия и нейния разказ на български език за красотата на България, за любовта й към медицината, към второто й семейство в Плевен, към четенето на българска литература и за мечтата й да стане добър лекар и хирург.
Следващ Автоматично пускане