Районният Център по трансфузионна хематология – Плевен осъществява дейностите по подбор и изследване на кръводарители, вземане, събиране, съхранение и преработка на кръв, както и диагностика и контрол на взетите кръв и кръвни съставки. Центърът осигурява кръв, кръвни съставки и кръвни биопрепарати за лечебните заведения в плевенска, ловешка, габровска, великотърновска, русенска и разградска области.🫶 На 14 юни - Световният ден на кръводарителя – Районният Център по трансфузионна хематология – Плевен традиционно награждава най-активните кръводарители. За кръводаряването разказва д-р Василена Василева, началник на отдел „Кръводаряване“ на РЦТХ-Плевен. - Default - 126

14 юни - Световният ден на доброволния кръводарител

14 юни - Световният ден на доброволния кръводарител

Мила Караиванова Photo
Мила Караиванова
8 месеци
41 Показвания
0 0
Категория:
Описание:

Районният Център по трансфузионна хематология – Плевен осъществява дейностите по подбор и изследване на кръводарители, вземане, събиране, съхранение и преработка на кръв, както и диагностика и контрол на взетите кръв и кръвни съставки.

Центърът осигурява кръв, кръвни съставки и кръвни биопрепарати за лечебните заведения в плевенска, ловешка, габровска, великотърновска, русенска и разградска области.
🫶 На 14 юни - Световният ден на кръводарителя – Районният Център по трансфузионна хематология – Плевен традиционно награждава най-активните кръводарители. За кръводаряването разказва д-р Василена Василева, началник на отдел „Кръводаряване“ на РЦТХ-Плевен.

Следващ Автоматично пускане