На 21 януари се празнува Денят на родилната помощ, известен още като Бабинден От 1951 година 21 януари е обявен за Ден на родилната помощ – празник, на който обществото ни отдава дължимото на всеотдайния и високоотговорен труд на акушер-гинеколозите и акушерките. В навечерието на празника разговаряме с хората, допринесли за развитието на родилната помощ в Плевен - практикуващ лекар – акушер гинеколог и декан на Факултет „Здравни грижи“, преподаватели на акушерки от няколко поколения и студенти в специалността „Акушерка“. - Default - 89Milakaraivanova

Ден на родилната помощ - мост между поколенията

Ден на родилната помощ - мост между поколенията

Milakaraivanova Photo
Milakaraivanova
4 месеци
33 Показвания
0 0
Категория:
Описание:
На 21 януари се празнува Денят на родилната помощ, известен още като Бабинден
От 1951 година 21 януари е обявен за Ден на родилната помощ – празник, на който обществото ни отдава дължимото на всеотдайния и високоотговорен труд на акушер-гинеколозите и акушерките.
В навечерието на празника разговаряме с хората, допринесли за развитието на родилната помощ в Плевен - практикуващ лекар – акушер гинеколог и декан на Факултет „Здравни грижи“, преподаватели на акушерки от няколко поколения и студенти в специалността „Акушерка“.

Коментари:

Коментар
Следващ Автоматично пускане