Над 930 кандидат-студенти се явиха на 1 април 2023 г., събота, на предварителния присъствен изпит по биология и химия за магистърските специалности „Медицина“ и „Фармация“ в МУ-Плевен. Кандидатите заеха местата си в изпитните зали от 8.00 до 8.30 ч. Точно в 8.40 ч в зала „Асклепий” на Ректората произволно избрани зрелостници изтеглеха изпитните варианти по биология и химия. Това се случи в присъствието на зам.-ректора по учебната дейност доц. д-р Соня Вълкова, председателите на комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия доц. Милена Атанасова и проф. Ангелина Стоянова, председателя на Техническата комисия за прием на кандидатстудентски документи Виржиния Лазарова и родители. - Default - 108

Кандидатстудентска кампания Успяваме заедно

Кандидатстудентска кампания "Успяваме заедно"

Мила Караиванова Photo
Мила Караиванова
9 месеци
41 Показвания
0 0
Категория:
Описание:
Над 930 кандидат-студенти се явиха на 1 април 2023 г., събота, на предварителния присъствен изпит по биология и химия за магистърските специалности „Медицина“ и „Фармация“ в МУ-Плевен.
Кандидатите заеха местата си в изпитните зали от 8.00 до 8.30 ч. Точно в 8.40 ч в зала „Асклепий” на Ректората произволно избрани зрелостници изтеглеха изпитните варианти по биология и химия. Това се случи в присъствието на зам.-ректора по учебната дейност доц. д-р Соня Вълкова, председателите на комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия доц. Милена Атанасова и проф. Ангелина Стоянова, председателя на Техническата комисия за прием на кандидатстудентски документи Виржиния Лазарова и родители.
Следващ Автоматично пускане