Всяка година на Еньовден – празникът на българските фармацевти – се провежда най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз (БФС) – Български фармацевтични дни.За поредна година в научното събитие и изложението към него взеха участие студенти по фармация, преподаватели и служители на Факултета по фармация на МУ-Плевен.За възможностите за развитие пред младите магистър-фармацевти, каквото е и мотото на форума тази година, говори доц. Христина Лебанова, преподавател във Факултета по фармация и Председател на Комисията по качество на БФС. - Default - 128

Възможностите за развитие пред младите магистър-фармацевти

Възможностите за развитие пред младите магистър-фармацевти

Мила Караиванова Photo
Мила Караиванова
7 месеци
34 Показвания
0 0
Категория:
Описание:
Всяка година на Еньовден – празникът на българските фармацевти – се провежда най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз (БФС) – Български фармацевтични дни.
За поредна година в научното събитие и изложението към него взеха участие студенти по фармация, преподаватели и служители на Факултета по фармация на МУ-Плевен.
За възможностите за развитие пред младите магистър-фармацевти, каквото е и мотото на форума тази година, говори доц. Христина Лебанова, преподавател във Факултета по фармация и Председател на Комисията по качество на БФС.
Следващ Автоматично пускане