Прожекцията на документалния филм КОД: ЖИВОТ привлече аудитория от студенти, преподаватели и служители на Медицински университет – Плевен. 🫶 Благодарим за интереса от страна на учениците и зрелостниците на СУ „Иван Вазов“ – Плевен от профилираните паралелки по биология, химия и информационни технологии, както и на техните преподаватели.Участниците в продукцията представят различните перспективи на проблемите в здравеопазването и възможностите, които технологиите предоставят за разрешаваното им. Действието във филма очертава пътя на пациента и дава различни гледни точки в подкрепа на дигиталната трансформация на здравната система. - Default - 135Mila_Karaivanova

Прожекцията на документалния филм КОД: ЖИВОТ привлече аудитория от студенти, преподаватели и служите?...

Прожекцията на документалния филм КОД: ЖИВОТ привлече аудитория от студенти, преподаватели и служите?...

Мила Караиванова Photo
Мила Караиванова
4 месеци
44 Показвания
0 0
Категория:
Описание:
Прожекцията на документалния филм КОД: ЖИВОТ привлече аудитория от студенти, преподаватели и служители на Медицински университет – Плевен.
🫶 Благодарим за интереса от страна на учениците и зрелостниците на СУ „Иван Вазов“ – Плевен от профилираните паралелки по биология, химия и информационни технологии, както и на техните преподаватели.

Участниците в продукцията представят различните перспективи на проблемите в здравеопазването и възможностите, които технологиите предоставят за разрешаваното им. Действието във филма очертава пътя на пациента и дава различни гледни точки в подкрепа на дигиталната трансформация на здравната система.
Следващ Автоматично пускане