Медицинският университет в Плевен е домакин на Лятна Академия по молекулярна патология, която бе открита от д-р Жасмин Коева-Балабанова, председател на Българския Алианс за прецизна и персонализирана медицина. От създаване на Алианса по персонализирана медицина, това е четвъртото издание на академията, която се провежда в рамките на два дни - 3 и 4 юни - в МУ-Плевен. Събитието е в мултидисциплинарен формат, а специален гост-лектор бе проф. д-р Тибор Тот – международно известен мамарен патолог, известен с научните си интереси в областта на теорията на „болния лоб” и прецизната патология на мамарния карцином. - Default - 75

Лятната академия по молекулярна патология

Лятната академия по молекулярна патология

Мила Караиванова Photo
Мила Караиванова
1 година
596 Показвания
0 0
Категория:
Описание:
Медицинският университет в Плевен е домакин на Лятна Академия по молекулярна патология, която бе открита от д-р Жасмин Коева-Балабанова, председател на Българския Алианс за прецизна и персонализирана медицина. От създаване на Алианса по персонализирана медицина, това е четвъртото издание на академията, която се провежда в рамките на два дни - 3 и 4 юни - в МУ-Плевен.
Събитието е в мултидисциплинарен формат, а специален гост-лектор бе проф. д-р Тибор Тот – международно известен мамарен патолог, известен с научните си интереси в областта на теорията на „болния лоб” и прецизната патология на мамарния карцином.
Следващ Автоматично пускане